Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція встановлює обставини стрілянини в Олешках

Сьогодні, 16 червня, одразу після опівночі в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала жителька м. Олешки. Жінка розповіла, що в одному з місцевих скверів із вогнепальними пораненнями знаходяться троє чоловіків, один із яких мертвий.

За вказаною заявницею адресою терміново виїхали керівництво обласного главку, Херсонського райуправління та місцевого підрозділу поліції, слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти. В ході огляду місця події поліцейські встановили, що поранення отримали двоє 32-річних місцевих жителів, а загиблим є 66-річний мешканець також м. Олешки.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, працівники поліції опитали поранених і вони пояснили, що вдвох відпочивали в сквері на лавочці, сиділи розпивали спиртне та спілкувалися. В цей час до них із обрізом мисливської рушниці підійшов старший за віком чоловік. Останній здійснив постріл, в результаті чого друзі отримали дробові поранення нижніх кінцівок. Після чого «стрілок», тримаючи зброю в руці за ствол, завдав нею удар одному з поранених. Внаслідок цього стався випадковий постріл та вогнепальне поранення отримав сам стріляючий в область верхньої третини правого стегна. В результаті нападник помер на місці від гострої крововтрати.

З місця події вилучені обріз від рушниці та інші речі, які направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Також був проведений санкціонований обшук в домоволодінні загиблого. В ході огляду приміщень поліцейські виявили патрони до мисливської зброї, ідентичні набоям, використаним під час нічної стрільби. Наразі тривають необхідні слідчо-розшукові дії, встановлюються можливі свідки з очевидцями та вивчаються всі обставини події. Слідчі визначаються з правовою кваліфікацією.

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Да, сравнительно недавно в Херсоне молодой парень случайно утонул, перед этим он отнес куртку и мобилку в другой конец города и там бросил, потом утонул на другом берегу Днепра, пролежал пол года, всплыл, случайно полиция прогуливалась по безлюдному берегу и нашла. Течение его не снесло за пол года никуда. В Херсоне столько самоубийц чудесных, просто хоть книгу пиши, каждый раз от полиции история все диковеннее и диковеннее.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН