Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У позаробочий час херсонський поліцейський затримав злодія

Сьогодні, 15 червня, начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін вручив Подяку старшому інспектору-черговому Херсонського райуправління поліції Денису Кравченку за сумлінне виконання службових обов’язків, зокрема, за затримання підозрюваного у пограбуванні жінки.

Злочин стався 13 червня в Херсоні. На вулиці у жінки невідомий зірвав з шиї золотий ланцюжок. На місці події потерпіла описала слідчо-оперативній групі відділу поліції №2 прикмети зловмисника. За камерами відеоспостереження вдалося зробити фото підозрюваного, яке передали черговому Херсонського райуправління поліції. Тоді на зміні був інспектор-черговий Денис Кравченко, який запам’ятав примітний одяг зловмисника.

Коли поліцейський здав зміну і повертався додому, у мікрорайоні Шуменський на вулиці його увагу привернув підозрілий чоловік, одягнений у такий самий одяг, як і підозрюваний у грабежі. Поліцейський прийняв рішення затримати чоловіка і передав його слідчо-оперативній групі. Чуття не підвело поліцейського. Затриманим виявився саме розшукуваний за грабіж.

Поліцейські встановили, що затриманий раніше судимий за майнові злочини. Він визнав свою причетність до скоєння грабежу і повідомив, що золотий ланцюжок здав у ломбард, що підтверджував чек. Нині працівники поліції перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів на території обласного центру.

Олександр Прокудін подякував пильному інспектору-черговому за службу, миттєву реакцію та зазначив, що оперативне розкриття злочину та затримання злочинця – це ознака справжньої майстерності працівника поліції. Полковник поліції побажав Денису Кравченку подальших успіхів та професійного зростання.

Відділ комунікацій

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН