Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський зональний відділ військової служби правопорядку у ЗСУ відзначає 6-річчя створення

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Добродія Херсон:

– В ці дні відзначається шоста річниця створення Херсонського зонального відділу військової служби правопорядку у ЗСУ. Гавренкова Вікторія – депутат Херсонської обласної ради, лідер ГО”Добродія-Херсон”- долучилась до привітань особового складу з річницею та завітала до відділу разом з талановитими вихованцями Херсонського НВК N7.

З дня створення ХЗ ВВСП ГО”Добродія-Херсон” не залишала без уваги жодне звернення від начальника відділу підполковника Пацана Миколи Аполлінарійовича , який спільно з особовим складом відбудовували надане їм приміщення частини. Й кожного разу, відвідуючи відділ, Гавренкова Вікторія відзначала перетворення його в комфортне, сучасне з відповідаючими певним європейським стандартам ВВСП приміщеннями .
Не зважаючи на чітко організовану й напружену роботу підрозділу, керівник та військовослужбовці постійно долучались до проєктів ГО”Добродія-Херсон” з патріотичного виховання підростаючого покоління. Відвідували навчальні заклади, зустрічали учнів у відділу. Захисники ділились досвідом служби в ЗСУ, участі в зоні проведення АТО, ООС. Незабутніми під час таких зустрічей для дітей та молоді залишались демонстрації військової зброї та екіпіровки.

Хочемо завірити, що підтримка та співпраця, розпочаті шість років тому, триватимуть! Дякуємо за довіру і честь разом з вами, наші захисники, долучатись до справи укріплення обороноздатності нашої країни та виховання її майбутнього!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН