Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Неповнолітніх мешканців Каховського району поліцейські розшукали на Миколаївщині

Вчора, 4 червня, близько 20:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від жительки с. Каїри Каховського району. Жінка розповіла, що ще два дні тому пішов з дому та досі не повернувся її 11-річний онук. В ході слідчо-розшукових заходів поліцейські з`ясували, що окрім вказаного хлопця до місця свого мешкання не повернулися також 15-річний підліток і 17-річна дівчина з смт Горностаївки. Оперативно-розшукові заходи тривали усю ніч і вранці працівники поліції встановили, що неповнолітні перебувають у м. Вознесенськ Миколаївської області. Наразі поліцейські їх супроводжують додому. Жертвою злочину вони не стали.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов, малолітній житель Каїр вже неодноразово залишає домівку. Кожного разу поліцейські знаходили його в смт Горностаївка у родичів. Однак цього разу його там не було. В ході пошукових заходів правоохоронці з`ясували, що малолітній втікач познайомився в селищі із 15-річним хлопцем та його 17-річною подругою. А вчора усі троє спочатку направилися до м. Каховка, звідти на «таксі» дісталися до Нової Каховки, де на автостанції купили білети на рейсовий автобус сполученням до м. Вознесенськ Миколаївської області.

Усе це поліцейські поступово встановлювали в ході слідчо-розшукових заходів, які тривали всю ніч. Сьогодні вранці правоохоронцям стало відомо, що неповнолітні знаходяться все ще на території Вознесенська, куди одразу направилася група працівників з числа ювенального поліцейського та оперативників. Дітей розшукали в місцевому парку. З ними було усе добре, жертвами злочину вони не стали, а поліцейським пояснили, що хотіли помандрувати.

З неповнолітніми втікачами поліцейські провели профілактичні бесіди. Наразі вирішується питання про притягнення родичів дітей до адміністративної відповідальності за неналежне виховання. Також з`ясовується звідки діти взяли на свою довготривалу прогулянку гроші.

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН