Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські Херсонщини проводять відпрацювання курортних місць

За ініціативи керівництва обласної поліції наразі на території області триває відпрацювання місцевості, де розташовані бази відпочинку, пансіонати, санаторії, літні табори тощо. Про це розповіли у відділі комунікацій.

Профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Берег-2021» проводиться з метою стабілізації оперативної обстановки, протидії правопорушенням та забезпечення безпеки громадян, які вже приїхали на відпочинок на курорти Херсонщини. Адже відкриття тимчасових поліцейських станцій в цих місцях заплановане в кінці першої декади червня. Тому особовий склад прибережних підрозділів поліції майже в повному складі нині заступає на маршрути патрулювання, які розроблені з урахуванням аналізу стану злочинності за видом, місцем та часом скоєння, тобто в місцях із найбільш складною криміногенною обстановкою та масового перебування громадян. Також поліцейські проводять з громадянами профілактичну роботу щодо дотримання протиепідемічних заходів.
Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко, у відпрацюванні також задіяні й придані працівники з інших територіальних підрозділів поліції Херсонщини, в тому числі з обласного управління. Загалом щоденно до участі у відпрацюванні залучаються близько 215 поліцейських та 45 військовослужбовців Національної гвардії України, з їх числа яких формуються 90 нарядів: 40 піших, 45 автопатрулів, 2 велопратрулі та 3 поліцейських екіпажі на воді.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН