Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У поліції розповіли про обставини масової ДТП поблизу Херсона

Вчора, першого червня, близько 18:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про масштабну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Олешки – Гола Пристань – Скадовськ», де сталося зіткнення 5-ти автомобілів. Наразі в медичних закладах з тілесними ушкодженнями перебувають доросла жінка та двоє дітей. Одна дитина знаходиться в реанімаційному відділенні в непритомному стані.

Дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно на 15 км автодороги неподалік садового товариства «Бригантина». На місці пригоди поліцейські встановили, що 71-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю «Infiniti QX-50», який рухався назустріч. В результаті між автомобілями сталося дотикове зіткнення, після чого «Infiniti» неконтрольовано виїхав на зустрічну для нього смугу руху, де відбулося його зіткнення з автомобілями «Skoda Octavia», «Kia Cerato» та «Mazda CX-5».

Як повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, в результаті дорожньо-транспортної пригоди медична допомога була надана 8 особам, з яких 6 – діти. Найменшій дівчинці немає ще й року. Найбільше постраждали двоє пасажирів автомобіля «Kia Cerato». Це 8-річний хлопець, який з травмою голови був поміщений в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні до проведення повного обстеження, та його 56-річна бабуся, яку госпіталізували в лікарню з переломом ключиці. Інші учасники ДТП отримали незначні забої.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Візуально усі водії транспортних засобів були тверезі. Проте кожен із них здав аналізи на встановлення вмісту алкоголю в крові.

Поліція Херсонщини звертається до водіїв з проханням бути уважними та обачними на дорозі і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Пам’ятайте від ваших дій за кермом може залежити життя багатьох людей.

Відділ комунікацій

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН