Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Останній дзвоник пролунав для учнів Школи гуманітарної праці (відео)

Символічно, що в перший день літа – День захисту дітей, відбулося свято останнього дзвоника для учнів початкової ланки навчально-виховного комплексу “Школа гуманітарної праці” в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша. Рік був напруженим для всіх: і дітей, і для батьків, і для вчителів, бо доводилось працювати як онлайн, так і офлайн. Велике задоволення спілкуватись з однолітками і старшими наставниками, тому учні вже сумують за активним шкільним життям, наповненим досягненнями і перемогами. Але відпочити влітку варто, аби знову крокувати вперед. На великій сцені обласного театру учні разом з дорослими акторами підготували чудову концертну програму з запальними танцями, піснями та віршами. Так дітлахи демонстрували свої таланти і спостерігали за творчими здобутками інших.

Директор школи гумонітарної праці Артем Кияновский привітав учнів із завершенням навчального року.

Не дивлячись на дистанційний режим, який заважав проводити повною мірою всі заходи, цей навчальний рік для учнів молодших класів виявився доволі плідним. В початковій школі навчального комплексу створені всі умови, аби діти навчались і розвивали таланти, а такі свята – це можливість свої досягнення продемострувати глядачеві. За старанне навчання і активну участь їх нагородили книжками та грамотами.

Діти звичайно раді, що мають можливість відпочити, але вже хочуть повернутися до школи з новими силами, адже так люблять це місце.

Навчальний рік видався нелегким, але батьки учнів задоволені його результатами.

Зараз на дітей чекає декілька місяців відпочинку, а за цей час вони наберуться сил та ідей для нових звершень.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН