Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці та роботодавці отримали підтримку від Миколаївської обласної служби зайнятості

27 травня підприємці та роботодавці отримали матеріальну підтримку від Миколаївської обласної служби зайнятості в розмірі майже 1 мільйон гривень на бізнес локації «The career workshop».

У Миколаївському обласному центрі зайнятості уже традиційно створюється бізнес-простір, що сприяє створенню нових робочих місць та підтримці підприємців. Найбільш дієвими механізмами в такій роботі являються компенсація єдиного соціального внеску та виплата одноразово допомоги по безробіттю.

На бізнес локації сертифікати та дипломи на загальну суму 712 тисяч гривень вручив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім. Губернатор у привітальному слові акцентував увагу на важливості підтримки роботодавців та підприємців області: «Важливий комплексний підхід у вирішенні проблем підприємців. Вважаю за потрібним створити робочу групу по оптимізації та спрощенні процедури відкриття власної справи за допомогою єдиного порталу державних послуг «Дія».

Тандем співпраці Миколаївської обласної служби зайнятості з депутатами сприяє вирішені нагальних питань регіону, зміцненні ділових та партнерських стосунків, джерелом створення нових робочих місць. Під час зустрічі народний депутат України Пасічний Олександр Станіславович вручив сертифікати на суму майже 300 тисяч гривень та відзначив дипломами роботодавців, які сприяли створенню нових робочих місць на Миколаївщині.

«Громада розвивається тоді, коли процвітають підприємства та легальний бізнес. Впевнений, що активні програми Миколаївської обласної служби зайнятості націлені на підтримку роботодавців та підприємців області. Створювати нові робочі місця та сприяти відкриттю власної справи у період пандемії – це виклик, з яким команда Миколаївської обласної служби зайнятості справляється на відмінно» – зазначив нардеп.

На бізнес локації Миколаївської обласної служби зайнятості були присутні успішні підприємці, які ділилися своєю історією ведення бізнесу в умовах пандемії. Дмитро Оборонько, директор МОЦЗ закликав підприємців використовувати усі можливі шляхи для детінізації зайнятості та заробітної праці. «Для нас важливо підтримати підприємців-початківців та створити простір для успішного функціонування бізнесу. Роботодавці завжди отримують максимальну підтримку від фахівців служби зайнятості. Сьогодні на бізнес-локації було видано майже 1 мільйон гривень для збереження та створення нових робочих місць на Миколаївщині» – зазначив Дмитро Оборонько.

Баштанська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН