Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області готується до відкриття одна з кращих спортивних шкіл

Під час поїздки до Мелітополя заступники голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова та Руслан Шиханов ознайомилися з перебігом будівельних робіт у дитячо-юнацькій спортивній школі №3.

Спортивна школа у січні минулого року відмітила тридцятиріччя. За час свого існування дещо в ній морально застаріло, а дещо зовсім вийшло з ладу. У 2020 році об’єкт потрапив у програму Президента України «Велике будівництво» і почалась його реконструкція. Наразі будівельні роботи близькі до завершення. Оновлена споруда має стати однією з кращих в Україні.

Зараз у ДЮСШ №3 повністю оновлено фасадну групу і завершуються внутрішні роботи. Вже облаштовані зали для тренувань з дзюдо, гандболу, баскетболу, гімнастики. Спортивна школа буде розрахована на 600 дітей. Також обладнаний хостел на 40 осіб, що використовуватиметься для дітей та команд, які приїжджатимуть на змагання з інших населених пунктів.

 

Довідково:

Результати роботи тренерського складу дитячої спортивної школи відомі далеко за межами України. Серед вихованців мелітопольської ДЮСШ №3 – неодноразові переможці і призери обласних, національних та міжнародних змагань, учасники першостей Європи та світу.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН