Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Завдання з протидії морському десанту відпрацювали військові неподалік адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом

Артилерійські підрозділи, що виконують бойові завдання неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим, відпрацювали завдання з протидії морському десанту.

За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, мета тренування бойових розрахунків гаубиць “МСТА-Б“ полягала у підтримці високого рівня навченості особового складу.

– Воїни-артилеристи тренувалися діяти за умов використання противником високоточних засобів ураження, відточували вміння маскування техніки та озброєння, орієнтування на місцевості, а також своєчасного висування на вогневі позиції, – наголосив командувач.

У той же час підрозділ артилерійської розвідки здійснював запуски штатних безпілотних літальних апаратів, пошук та виявлення цілей, а також надавав визначені координати вогневим розрахункам.

– Особлива увага у ході навчань приділялася питанням зміни вогневих позицій з подальшою готовністю до ведення бойової стрільби по визначених цілях, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командування об’єднаних сил ЗС України

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН