Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фахівці Держпраці перевірили Чаплинський комбікормовий завод

Інспекторами Головного управління Держпраці у Херсонській області проведено перевірку дотримання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на підприємстві ТОВ «Чаплинський комбікормовий завод». Діяльність підприємства направлена на переробку сільськогосподарської продукції та роботи збереження зернових. В ході перевірки було виявлені  порушення вимог законодавства з питань охорони праці, за результатами притягнуто до відповідальності посадову особу за порушення вимог чинного законодавства. Підприємство виконує роботи підвищеної небезпеки та експлуатує обладнання підвищеної небезпеки на підставі отриманих дозволів  Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

У зв’язку зі змінами до постанови Кабінету Міністрів України  від 26 жовтня 2011р.  №1107 та затвердженого переліку, машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпекою постановою Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2021р. №77, керівництвом підприємства додатково не враховано  необхідність отримання та подання дозвільної документації з питань охорони праці.  Спеціалістами головного управління Держпраці у Херсонській області було проведено роз’яснення з певних питань діючого законодавства з охорони праці та надано методичну допомогу.

За спільною плідною працею інспекторського складу та керівництва ТОВ «Чаплинський комбікормовий завод»  розпочата робота з усунення виявлених порушень.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН