Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській лікарні Тропіних привітали медичних сестер з професійним святом

В лікарні Тропіних  вітали медичних сестер з професійним святом. Адміністрація запросила сестринський колектив зібратися у дворі лікарні, близько святково прикрашеного конференц-залу, щоб в нон-стоп режимі, практично без відриву від роботи, побачити один одного, привітати та зарядитися енергією доброти, взаємопідтримки та оптимізму.

Генеральний директор Леонід Ремига привітав медсестричок зі святом, подякував за роботу, особливо важку і важливу зараз, в період пандемії COVID-19. Тому що вона на їх плечі лягла найважча, вона вимагає часом справжньої мужності, стійкості, значних фізичних та моральних сил. Він зазначив, що 90% найважчої роботи виконують саме медичні сестри. Вони найближче до хворого, вони головні для нього люди, вони беруть на себе частину його болю та тривоги, допомагають вірити, боротися і видужувати. «Ми пишаємося, що в «Тропіних» сьогодні 413 медичних сестер забезпечують цю теплоту та турботу нашим хворим», – підкреслив Ремига. А після було розпочато святкове вручення почесних грамот лікарні, якими, насправді, хотілося охопити абсолютно всіх.

Отже 28 медичних сестер були нагороджені та премійовані преміями лікарні. А медичній сестрі Олені Камлик оголошено Подяку Міністерства охорони здоров’я України!

Олена з 2006 року працює медсестрою ендокринологічного відділення, яке під час пандемії, так само, як і багато інших відділень, було перепрофільовано в інфекційне і сьогодні надає допомогу хворим з ковід-пневмоніями.

Ще раз вітаємо медичних сестер лікарні Тропіних! Будьте здорові, нехай у вас буде більше часу для відпочинку, нехай ваші родини будуть благополучні, бережіть себе і ніколи не втрачайте посмішки!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН