Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Патрульні затримали водія, який в’їхав у огорожу

На вулиці 295-ої Херсонської Стрілецької Дивізії сьогодні близької 2-ї години ночі патрульні помітили автомобіль BMW X3, який в’їхав у дорожнє огородження.

 

Інспектори кинулись до водія, щоб пересвідчитись, що той не постраждав. Від медичної допомоги чоловік, який перебував за кермом, відмовився.

 

У громадянина поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той всіляко заперечував вживання спиртного й погодився пройти огляд за допомогою алкотесту “Драгер” на місці. Прилад показав результат 2,22 проміле.

 

Водій висловив бажання проїхати до медичного закладу для проходження огляду на стан сп’яніння. Та лікар підтвердив попередні результати – чоловік керував п’яним.

 

Патрульні встановили, що під час руху 32-річний херсонець не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням і скоїв наїзд на дорожнє огородження.

 

На нього інспектори склали адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

 

Загалом лише минулої ночі патрульні зафіксували 5 випадків керування в нетверезому стані.

Патрульна поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН