Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсон завітав Повноважний Посол Естонської Республіки

Про це повідомив очільник Херсонської ОДА Сергій Козир.

Майбутні напрямки співпраці у багатьох сферах економіки та кібербезпеки обговорили під час зустрічі з Генеральним Секретарем МЗС Естонії Джонатаном Всев`євим та Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууском, які завітали на Херсонщину в рамках робочого візиту.

Дуже дякую Дипломатам за увагу до Херсонської області і України в цілому. Вже багато років Естонія залишається надійним та стратегічним партнером на міжнародній арені, насамперед, стосовно збереження суверенітету і територіальної цілісності нашої держави та протидії російській агресії, підтримує євроінтеграційний та євроатлантичний курс України.
Тож, вся команда Херсонська обласна державна адміністрація переконана – наша сьогоднішня зустріч стане гарним поштовхом до нових проєктів і співпраці між країнами і регіонами. Особливо важливо, що і самі представники Естонії, під час зустрічі, наголосили на подальшу підтримку.
Наразі одним із пріоритетних завдань для України є створення безпекового комплексу, який включає в себе розвиток інформаційної, комунікаційної та кібербезпеки. І досвід Естонії, зокрема у цій галузі й захисту критично важливих об’єктів інфраструктури та інформаційного простору дуже вагомий.

Аби ще більше дізнатися про можливості і потенціал Херсонщини, запросив пана Генсекретаря та Посла відвідати Херсонщину влітку, адже 10 – 11 червня 2021 року на Арабатській Стрілці відбудеться Міжнародний інвестиційний форум «Південна стратегія розвитку», який стане головною регіональною подією, присвяченою актуальним питанням економічного розвитку країни.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН