Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївці е-звітність обговорили за «круглим столом»

Начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов провів робочу зустріч з керівником відділу Горностаївського бюро правової допомоги Костянтином Цупрою.

Упродовж спілкування посадовці обговорювали реалії та перспективи використання місцевими жителями електронних сервісів ДПС. Зокрема, детально зупинилися на порядку отримання громадянами електронного цифрового підпису.

Завдяки роботі електронних сервісів ДПС, платники податків мають можливість у режимі реального часу сформувати й подати до податкової служби звітність, а також отримати необхідну довідку чи інформацію, не виходячи з офісу чи дому. Зважаючи на карантинні обмеження, фахівці податкової інспекції рекомендують активніше використовувати можливості Електронного кабінету та спілкуватися з податковою службою дистанційно.

За результатами проведеної зустрічі вирішено забезпечити плідну співпрацю у даному напрямку роботи задля підвищення кількості горностаївців, які використовують електронні сервіси ДПС.

Нагадуємо: безкоштовно отримати електронний підпис можна у Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС. З переліком необхідних документів та порядком отримання ЕДП можна ознайомитись за посиланням: http://acskidd.gov.ua.

 

 Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН