Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зустріч з ветеранами відбулась на підприємстві “Автопланета” (Відео)

За традицією, напередодні Дня перемоги у Другій світовій війні, в День пам’яті та примирення керівництво підприємства “Автопланета” запросило в гості ветеранів, аби віддати шану людям, які захищали нашу державу від нацистської навали.

Віктор Семенович Сокур. голова ради ветеранів, розповідає, що особисто для нього такі зустрічі проходять як у сімейній атмосфері
Кожного року

Михайло Харитонович Ярмош, ветеран війни, приходить сюди побачитися з друзями, згадати минулі роки. Автомобілі навіюють йому спогади про колишню службу, тож ветеран вдячний керівництву Автопланети за таку можливість

Не лише прифронтовою чаркою, а і військовими піснями ветерани вшанували пам’ять минулих років. За ініціативою керівництва Автопланети на захід запросили і артистів.

Для кожного з них важливий цей день.

Генеральний директор холдингу Автопланета Дмитро Іванов стверджує — кожного року з хвилюванням зустрічають ветеранів на підприємстві.

Традиція, яка склалась 12 років тому, підтримується, адже – це пам`ять поколінь, виховання підростаючого покоління патріотизму, бо в автохолдингу працює чимало молоді.

Соціальноспрямований бізнес вкрай важливий для нашої країни зараз, холдинг “Автопланета” саме відноситься то таких.

Керівництво регулярно бере участь у різних соціальних проєктах – серед яких не лише допомога ветеранам, але і іншим незахищеним верствам населення.

Тож зі сміливістю можна сказати, що на таких потужних підприємствах тримається міцний та надійний тил нашої молодої держави.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН