Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чулаківській сільській територійальній громаді відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг

У Чулаківській сільській територійальній громаді, яка є членом Асоціації міст України на Херсонщині, відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг

В області створено 33 ЦНАПи, а впродовж поточного року відкриються ще 11. Відкриття Центру в Чулаківці стало можливим завдяки спільним зусиллям сільської ради та грантової програми.

Важлива подія для всієї громади, котра налічує 7500 жителів, дає можливість отримувати 116 адміністративних послуг в одному комфортному місці, не виїжджаючи за межі територіальної громади. ЦНАП розташований в самому центрі Чулаківки – в правому крилі будівлі сільської ради. У ньому створені всі умови для високого рівня сервісу та дотримання відповідних стандартів послуг у форматі прозорого офісу, зі створенням умов для інклюзивних груп населення.

Центр надання адміністративних послуг надаватиме широкий спектр послуг: паспортні та соціальні послуги, реєстрація та зняття з реєстрації, надання відомостей з Державного земельного кадастру, нотаріальні послуги, реєстрація актів цивільного стану тощо.

ЦНАП також забезпечений «мобільним кейсом», який допоможе маломобільним верствам населення та жителям віддалених населених пунктів отримувати якісні адмінпослуги безпосередньо на місці, не відвідуючи ЦНАП.

Чулаківська громада утворена в 2017 році. Після адміністративно-територіальної реформи у відповідності до Перспективного плану формування територіальних громад Херсонщини до Чулаківської громади загалом увійшло 13 населених пунктів колишнього Голопристанського, а нині Скадовського району.

ПУЛЬС Децентралізаційний марафон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН