Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 1 тисячу адміністративних послуг надав за квітень ЦНАП у Чаплинці

Протягом квітня 2021 року відділом «Центр надання адміністративних послуг» Чаплинської селищної ради надано 1007 адміністративних послуг та 1600 консультацій.

За результатами роботи ЦНАПу до місцевого бюджету надійшло 225178,0 гривень.

За звітний період надано 310 послуг Держгеокадастру. З них: 89 – працівниками ЦНАП, 48 – через віддл Держгеокадастру та видано 173 результатів надання послуг, які замовлено онлайн.

Адміністраторами ЦНАП видано 18 інформаційних довідок з Єдиного Державного реєстру речових прав нерухомого майна.

Надано 110 паспортних послуг, з яких: 37 оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон, 26 – оформлення паспорту громадяни України у формі картки та 21 – послуга вклеювання до паспорта громадянина України (у формі книжечки) фотокартки при досягненні громадянином 25- або 45- річного віку. 25 паспортних послуг надано через віддалене робоче місце в сервісній зоні КПВВ «Каланчак».

На сьогоднішній день здійснюються заходи щодо підписання Угоди про співпрацю між Управлінням Державної міграційної служби України в Херсонській області та Чаплинською селищною радою щодо організації надання через віддалене робоче місце в сервісній зоні КПВВ «Каланчак» адміністративної послуги вклеювання до паспорта громадянина України (у формі книжечки) фотокартки при досягненні громадянином 25- або 45- річного віку.

Після підписання Угоди з ДМС адміністратором ЦНАПу буде здійснюватися прийом документів, передача справ (вхідних пакетів адміністративних послуг) від віддаленого робочого місця в сервісній зоні КПВВ «Каланчак» до Каланчацького районного відділу Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області, а також отримання результату надання адміністративних послуг від суб’єкта надання адміністративних послуг до віддаленого робочого місця в сервісній зоні КПВВ «Каланчак».

За квітень місяць надано 482 послуги місцевого значення, суб’єктом надання яких є Чаплинська селищна рада. Серед них: 21 – реєстрація місця проживання, 18- зняття з реєстрації місця проживання. Видано 215 довідок різного характеру та прийнято 228 пакетів документів, які направлено на розгляд виконавчого комітету або сесії ради.

Протягом останнього місяця за допомогою програмного комплексу «Соціальна громада» адміністраторами ЦНАПу оформлено 85 послуг соціального характеру.

На завершальному етапі впровадження програмного комплексу «Інформаційна система «Соціальна громада» у відділених робочих місцях – наших старостатах. Не підключеними до системи залишається Преображенський старостат, питання підключення якого буде вирішуватися найближчим часом.

Протягом звітного періоду надано 2 послуги відділу архітектури Чаплинської райдержадміністрації. У зв’язку зі звільненням з роботи районного архітектора прийом документів на адміністративні послуги, суб’єктом надання яких є відділ архітектури РДА, адміністраторами ЦНАПу не здійснюється. Про початок прийому документів буде повідомлено додатково.

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН