Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівниця Офісу іншомовної освіти ХДУ Алла Цапів долучилася до Всеукраїнського форуму (відео)

24 квітня відбувся Всеукраїнський Форум вищої освіти-2021. Зі 126 заявок від університетів на право презентувати інноваційний досвід відібрали лише 15, у тому числі й Херсонський державний університет. Успішним кейсом створення та роботи Офісу іншомовної освіти ХДУ ділилася Алла Цапів.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський зазначив, що можливість вивчати іноземні мови – це додаткові переваги для всіх суб’єктів освітнього процесу. «Цю можливість на всі 100% забезпечено у нашому університеті. І саме цим успішним кейсом створення Офісу іншомовної освіти Алла Цапів ділилася зі всією Україною у своєму виступі. Пишаюся здобутками університету, за якими стоїть щоденна робота науково-педагогічних працівників», – прокоментував Олександр Співаковський.

У ході Форуму спікери розповідали як їм вдалося реалізувати кращі ідеї, досягнути результату попри всі «але», а також поділися порадами, як реалізувати такі проєкти в університетах.

Ключові тематики:

  • інновації, аналітика та дослідження в університетах;
  • ефективне студентське самоврядування;
  • імерсивне навчання та розвиток стартапів;
  • співпраця університету із бізнесом та громадою;
  • системи підготовки викладачів;
  • академічна доброчесність.

«Форум – це дійсно зустріч колег, які «горять» своїми ідеями, які натхненно популяризують проєкти рідних вишів і пишаються своїми здобутками. Підготовка тривала довго, ми тренувалися, вивчали один одного, але знайомство в реальному, а не віртуальному житті перевершило всі очікування», – розповіла Алла Цапів та висловила вдячність організаторам за підтримку і проведення такого потужного заходу. «Бажаю всім процвітання і нових сміливих проєктів!», – додала Алла Цапів.

Щиро вітаємо керівницю Офісу іншомовної освіти Херсонського державного університету Аллу Цапів із блискучою презентацією нашого інноваційного досвіду на Всеукраїнському Форумі вищої освіти-2021.

Виступ Алли Цапів можна переглянути за посиланням із 49-ї хвилини запису етеру.

Пресцентр ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН