Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Мелітополі відкрили оновлений Центр надання адміністративних послуг

Реконструкція приміщення ЦНАПу у форматі «Прозорий офіс» була реалізована за ініціативи Мелітопольської міської ради завдяки субвенції з державного бюджету. Проект виконаний у відповідності до сучасних стандартів із дотриманням принципів фізичної безбарєрності для надання послуг.

Також завдяки участі Мелітопольської міської ради у третьому раунді відбору учасників з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», вдалося за донорські кошти проведести навчання персоналу, придбати меблі, офісну техніку та програмне забезпечення.

Сьогодні у оновленому ЦНАПі Мелітополя можна отримати 230 послуг – від реєстрації місця проживання до оформлення й видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та ІD-картки. У структурі Центру працюють 27 працівників. З початку року ними вже надано понад 10 тисяч послуг. Адміністратори Центру також можуть обслуговувати громадян за межами офісу. Для цього створено стаціонарне віддалене робоче місце адміністратора та пересувне віддалене робоче місце для обслуговування маломобільних груп населення.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН