Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині сплата ПДВ зросла на 224 мільйони гривень

У січні – березні 2021 року суб’єкти господарювання Херсонщини спрямували до державного бюджету 603 млн гривень податку на додану вартість. Надходження перевищили рівень аналогічного періоду минулого року на 224 млн гривень або 59 відсотків.

Таких показників вдалося досягти завдяки підвищенню якості адміністрування ПДВ та ефективною протидією органів податкової служби сумнівним господарським операціям.

Електронний формат взаємодії з платниками ПДВ дозволяє швидко та якісно опрацьовувати подані документи та своєчасно запобігати формуванню фіктивного податкового кредиту.
«Захист інтересів чесного бізнесу та створення рівних конкурентних умов для провадження підприємництва є пріоритетом податкової служби. Одним з інструментів для цього є Система моніторингу критеріїв оцінки ризиків, яка сприяє наповненню бюджету та запобігає створенню мінімізаційних схем», – зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН