Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці оголосили про проведення ХVІІІ фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості «Смарагдове місто»

У Новокаховській міській територіальній громаді оголошується конкурс учнівської та студентської творчості «Смарагдове місто». Розпорядженням міського голови від 13 квітня 2021 року №106-р «Про підготовку та проведення в місті Нова Каховка ХVІІІ фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Смарагдове місто» затверджено Положення фестивалю-конкурсу.

Тема конкурсу: «Моє місто – моя гордість». Другою темою для виступу може бути твір чи виступ вільної тематики. Для конкурсу «Образотворче мистецтво» пропонується тема «30-річчя Незалежності України».

Конкурс проводиться в он-лайн форматі за такими номінаціями: образотворче мистецтво, художнє читання віршів, авторська поезія, естрадна пісня, інструментальне виконавство, хореографія.

Метою конкурсу є пропаганда та розвиток серед молоді самодіяльної творчості, виховання патріотичних почуттів до України, до своєї Малої Батьківщини, національної культури і мистецтва, пропаганда серед молоді здорового способу життя, сприяння розвитку творчості та духовності юного покоління, виявлення перспективних виконавців у кожному виді мистецтва, залучення дітей та молоді до культурного життя рідного міста.
Детальна інформація про проведення конкурсу за посиланням

Відділ культури і туризму

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН