Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці ініціювали присвоєння звання “Почесний громадянин міста” ректору місцевого вишу

З таким клопотанням звернувся до виконкому Новокаховської міської ради колектив гуманітарного інституту “Україна” і науково-методична рада навчального закладу. Таке почесне звання вони пропонують присвоїти ректору Новокаховського гуманітарного інституту “Україна” Георгію Івановичу СЕВРЮКОВУ.

Член виконкому Анатолій ПОДОФА підтримав клопотання. Нагадав, що знає Георгія СЕВРЮКОВА з 1965 року: “Він багато зробив для розвитку не лише науки, але й працював на будівництві, в галузі електромашинобудування. До Нової Каховки Георгій Іванович приїхав у 1951 році. А 1 травня 2021 року йому виповниться 75 років! Ветерани будівельної галузі, і я особисто просимо підтримати клопотання”.

Висловив підтримку такій пропозиції і міський голова Володимир КОВАЛЕНКО. І звернув увагу – Георгію Івановичу є за що подякувати! Він – відома постать в житті Нової Каховки. Був депутатом міської ради. Зокрема, очолював гуманітарну комісію. Обирався членом виконкому. Нині в багатьох закладах міста, а також і у виконавчому комітеті працює багато успішних фахівців – вихованців гуманітарного інституту “Україна”. Цей заклад також створив Георгій Іванович. Крім того, він активно займається меценатською діяльністю, багатьом в місті – в першу чергу дітям, не раз надавав допомогу.

Члени виконкому одноголосно підтримали пропозицію щодо присвоєння Георгію СЕВРЮКОВУ почесного звання “Почесний громадянин міста Нова Каховка”. Цю пропозицію також розглянуть депутати Новокаховської міської ради на сесійному засіданні 29 квітня.

Радіо Нова Каховка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН