Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вогнеборці ліквідували пожежу гаража та винесли з нього п’ять балонів (відео)

У Херсоні вогнеборці ліквідували пожежу гаража та винесли з нього п’ять балонів.

14 квітня о 15:24 на номер Служби «101» м. Херсона надійшло повідомлення про те, що по вулиці 10-тій Західній сталося загорання гаража та легкового автомобіля в ньому.

На місце події одразу були направлені пожежно-рятувальні підрозділи обласного гарнізону ДСНС. На момент прибуття гараж був майже повністю охоплений вогнем.

Вогнеборці одразу приступили до гасіння пожежі. Так злагодженими діями особового складу пожежу вдалося через 20 хвилин локалізувати, а о 17:10 ліквідувати на площі 60 кв. м. Під час гасіння пожежі вогнеборці винесли з палаючого приміщення три газових та два вуглекислотних балони.

Попередньо встановлено, що пожежа сталась через порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт власником. Сам чоловік отримав незначні опіки рук. Йому на місці була надана медична допомога, від госпіталізації постраждалий відмовився.

На ліквідацію пожежі задіяно два пожежних автомобілі 14-ї ДПРЧ Корабельного району, один пожежний автомобіль 20-ї ДПРЧ Суворовського району та 12 рятувальників.

ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН