Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський міський голова Ігор Колихаєв зустрівся з місцевими виробниками продуктів харчування

Про це повідомляє Херсонська міськрада:

Херсонський міський голова Ігор Колихаєв зустрівся з місцевими виробниками продуктів харчування. Так, перемовини з очільником міста вели Сергій Дуров – ПАТ «Херсонський хлібокомбінат», Юлія Жельніо – ТОВ «Зоотехнологія», Віталій Ярмак – ТОВ «Данон Дніпро», Катерина Костіна – ТДВ «Херсонський маслозавод», Андрій Черков – птахофабрика ПАТ «Агрохолдинг Авангард».

«Ви – одні з тих, на кого спирається наше місто – поважні платники податків, виробники, які мають гарну репутацію. І мене трохи бентежить те, що ви не дуже охоче берете участь у тендерах, які ми оголошуємо на постачання продуктів харчування для дошкільних та шкільних закладів. Вважаю, що херсонські виробники мають бути скрізь в пріоритеті. Я зібрав вас для того, аби ви сказали: чого вам не вистачає з боку влади, аби ви займали більш активну позицію в житті міста», – розпочав зустріч Ігор Колихаєв.

Так, в свою чергу, директори крупних виробництв чесно зізналися: дотепер подекуди дуже дивно були прописані умови тендерів і, хоча їхні підприємства й подавалися на конкурс, перемагали завжди одні й ті самі фірми.

«Я розумію, про що ви кажете. Ми наразі цим питанням займаємося. Я отримую потік негативу в свій бік через те, що не дав реалізуватися багатьом сумнівним тендерам. Та мені байдуже, що говорять, я знаю свою мотивацію: травити дітей та «золотити ручки» заангажованим фірмам я не дам безкомпромісно, чого б мені це не вартувало. Це – моя принципова позиція», – зауважив міський голова.

Присутні розповіли Ігорю Колихаєву про умови свого виробництва, стандарти якості та завірили очільника міста щодо високих стандартів виготовлення продукції.

«Тим більше ви маєте бути мегаактивними. Якщо ми хочемо «підняти» Херсон, то треба розвивати та популяризувати рідне місто. Раніше вам не давали такої можливості, тепер всі двері відчинені. Умова для співробітництва одна – працюємо чесно», – зазначив Колихаєв.

Домовилися, що спеціалісти міськвиконкому нададуть виробництвам необхідну інформацію для розуміння обсягів поставок, вікових категорій, умов тощо, щоб місцеві змогли оцінити свою потужність та можливості задовольнити потреби закладів у харчових продуктах.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН