Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні презентували українське видання «Цей дивний містер Говард» (відео)

Поява нової книги – це завжди подія! А якщо вона стосується Херсона та ще й створена виключно херсонською командою – це вже свято! Презентація нещодавно виданого перекладу монографії британської письменниці Т. Уест “Цей дивний містер Говард” була присвячена спільній багаторічній роботі Херсонської ТПП, Херсонського державного університету (кафедра англійської філології та прикладної лінгвістики), Видавництва “Олді+”, дизайнстудії LuxaDesign.

Приємно, що до заходу долучилися й сама авторка – Тесса Уест, і голова британського видавництва Waterside Press Брайан Гібсон. Говорили про неординарну, дещо дивну постать самого містера Говарда, про пошук матеріалів в Херсонському архіві, про складнощі при перекладі і виклики, що чекали на дизайнерів та друкарів, бо наше видання мало бути не гіршим за англомовне, а британські видавництва здавна відомі своєю якістю.

Втім, все вдалося завдяки енергії та завзятості всіх партнерів проєкту! Ця книга – свіжий погляд на особистість Джона Говарда, гуманіста та реформатора тюрем. Яким він був? Чого прагнув? Чому місія його не втрачає актуальності і нині? Сподіваємося, ви знайдете відповіді у книзі! Видання не є комерційним, тому його не можна буде знайти в магазинах. Але можливо взяти у відділі абонемента КЗ “Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара”.

Джерело: Херсонська Торгово-промислова палата

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН