Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємців Херсона запросили на засідання ТЕБ та НС

Володимир Пепель: “Комісія з питань ТЕБ та НС прийняла нелегке та вимушене рішення”

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Пепель зустрівся із представниками місцевого малого та середнього бізнесу, які висловили своє занепокоєння щодо нових обмежень міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Підприємців, зокрема, хвилювали положення, що стосувалися торгівлі товарами промислової групи.

Заступник міського голови пояснив підприємцям, що нові обмеження – це вимушений крок, адже за останніми показниками Херсон впритул наблизився до «червоної» зони. Аби зменшити навантаження на лікарні міста та розірвати ланцюжок заражень, комісія вирішила ввести більш жорсткі обмеження, але лише на 5 днів, розуміючи, як болісно це позначиться на місцевому підприємництві.

«Комісія з питань ТЕБ та НС вимушена була прийняти нелегке рішення, адже на вагах з одного боку стоїть малий бізнес, який ми всіляко підтримуємо і якому будемо сприяти, а з іншого – здоров’я містян, стрімке зростання захворюваності на COVID-19 та зменшення кількості вільних ліжок в лікарнях», – зауважив він.

Володимир Пепель запросив представника від підприємців на наступне засідання комісії, яке відбудеться 15 квітня, аби позиція малого та середнього бізнесу прозвучала там.

Херсонська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН