Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші чекають результатів акредитаційної експертизи двох освітніх програм

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– На засіданні Галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти розглядалися результати роботи експертних груп з акредитацій освітніх програм «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня. Все відбувається відкрито, в онлайн-форматі, тож команда університету має можливість брати участь у засіданні. Це дуже важливий момент.

Подякував експертам за проведену роботу щодо ретельного аналізу двох освітніх програм. Маємо гарну перспективу щодо позитивного остаточного рішення. Висловлені рекомендації та пропозиції будуть розглянуті на рівнях кафедри, факультету, ректорату та Вченої ради університету. Фахівці, які вчяться за освітніми програми і зараз проходять акредитацію, дуже потрібні Херсонщині, яка має гарний туристичний потенціал. Тому ми зацікавлені у вдосконаленні програм.

Політика Херсонського державного університету – це професійна та швидка реакція на всі виклики та зміни, які відбуваються у світі та впливають на освітній процес. У нас постійно триває процес модернізації аудиторій для реалізації дистанційної та змішаної форм навчання, поліпшуються цифрові сервіси. Для нас важливо, аби студент отримав не тільки якісну освіту, а й власну капіталізацію, мав власну траєкторію успішного розвитку.

Ми продовжуємо роботу щодо популяризації академічної доброчесності серед усіх учасників освітнього процесу, стимулювання публікаційної активності та підвищення кваліфікації НПП.

З 2021 року буде запроваджена нова модель співвідношення обов’язкових і вибіркових дисциплін у навчальних планах, яка забезпечує індивідуальну траєкторію навчання здобувачів. Тож йдемо далі! Чекаємо на остаточне рішення!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН