Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині проводять рейди щодо офіційного ведення бізнесу

Спеціалісти Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Бериславської міської територіальної громади, взяли участь у рейді – обстеженні суб’єктів підприємницької діяльності на території міста Берислав.

Під час заходу спеціалісти обстежили 20 суб’єктів господарювання. Приємним фактом стало стовідсоткове працевлаштування всіх найманих працівників та наявність свідоцтв про державну реєстрацію фізичних осіб – підприємців.

Спеціалісти відомств провели просвітницьку роботу для суб’єктів господарювання, які працюють у сфері торгівлі, розповіли про легалізацію бізнесу, трудових відносин та декларування доходів, отриманих у 2020 році.

Також, податківці ознайомили громадян із електронними сервісами ДПС, які під час карантинних обмежень, є надзвичайно актуальними. Детально зупинилися й на сервісі «InfoTAX», за допомогою якого через месенджери Telegram та Viber платники податків мають можливість отримувати багато корисної та цікавої інформації.

Представники бізнесу та наймані працівники отримали індивідуальні роз’яснення щодо вимог законодавства у сфері декларування, легалізації підприємницької діяльності та трудових відносин.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН