Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Педпрацівники Херсонського фахового спортивного коледжу пройшли атестацію

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Херсонського фахового спортивного коледжу:

На минулому тижні в Херсонському фаховому спортивному коледжі відбулося засідання атестаційної комісії, на якому було розглянуто матеріали щодо роботи в міжатестаційний період педагогічних працівників нашого закладу.

За результатами атестації відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст І категорії» 4 педагога: Вдовиченко Наталія Федорівна – вчитель фізичної культури з гандболу, Насонова Тетяна Володимирівна – вчитель фізичної культури з легкої атлетики, Норик Марина Намазалієвна – вчитель української мови та літератури, Передерій Світлана Миколаївна – вихователь.

Присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» 5 педагогам: Дьячковій Ользі Сергіївні – вчителю фізичної культури з важкої атлетики, Кірієнко Олександрі Володимирівні – вчителю фізичної культури з боротьби вільної, Резнікову Сергію Юрійовичу – вчителю фізичної культури з веслування академічного, Цулукіані Юлії Леонідівні – вчителю історії, права, Черняк Анастасії Семенівні – методисту, викладачу ТМФВ.

Присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» 8 педагогам: Баірову Денису Анатолійовичу, Полтавській Яні Іванівні – вчителям фізичної культури з боротьби вільної, Давидовій Альоні Миколаївні – вчителю біології, географії, Івченко Сергію Олеговичу – вчителю фізичної культури з футболу, Макаровій Ганні Юріївні – вчителю фізичної культури з важкої атлетики, Павловій Дар′ї Володимирівні – вчителю хімії, біології, Тарасовій Тетяні Ігорівні – вчителю географії, Черняєву Олегу Миколайовичу – вчителю історії, права, Захисту Вітчизни. Шевченко Наталія Володимирівна, вихователь, підтвердила ІІ кваліфікаційну категорію.

За результатами атестації Херсонський фаховий спортивний коледж виходитиме з клопотанням до атестаційної комісії Управління освіти і науки ХОДА про відповідність та присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» для 31 педагога. З них, 8 педагогів претендують на підтвердження та присвоєння педагогічних звань.

Вітаємо педагогів, що пройшли атестацію і бажаємо успіху у вашій нелегкій, але дуже відповідальній праці!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН