Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнес Херсонщини сплатив до бюджету понад 2,3 мільярда гривень

За оперативними даними Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі упродовж січня – березня цього року платники податків Херсонщини спрямували до зведеного бюджету 2350,6 млн гривень податкових платежів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 16 відсотків або 325 млн гривень.

Із загальної суми надходжень 1106,3 млн гривень надійшло до державної казни, що більше надходжень такого ж періоду минулого року на млн гривень.

Місцеві бюджети Таврійського краю отримали 1244,3 млн гривень, що на 116,4 млн гривень більше фактичних надходжень відповідного періоду минулого року.

Також із початку року на казначейські рахунки області надійшло 1176,7 млн гривень єдиного соціального внеску, а це на 15,5 відсотка або 157,7 млн гривень більше відповідного показника 2020 року.

Таких результатів вдалося досягти завдяки спільній і злагодженій роботі податкового відомства та суб’єктів господарювання Херсонщини, а також покращення податкової дисципліни та запровадження податковою службою нових електронних сервісів для платників податків.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН