Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На розвиток футболу у Великокопанівській громаді віділили 30 тисяч гривень

Спорт у Великокопанівській громаді активно розвивається і футбол не є винятком. На території громади діють дві місцеві футбольні команди – «Ніка» та «Інтер».

Великокопанівська сільська рада всіляко підтримує розвиток цього виду спорту у громаді, у тому числі і фінансово. Так, у 2021 році футболістів обох команд було забезпечено маніжками, футбольною формою, сітками та  м’ячами футбольними на суму 26920 грн з 30000 грн, виділених депутатським корпусом з місцевого бюджету.

Щороку місцеві футболісти захищають честь громади, беручи участь в районних та обласних чемпіонатах. 2021 рік не  став винятком.

З 21 березня 2021 року розпочалися змагання за кубок Олешківського району з футболу.

Футбольна команда «Інтер» грає в групі А і має таких суперників: «Сокіл» (Раденськ), «Гран Прі» (Олешки) та «Меліоратор» (Брилівка).

Футбольній команді «Ніка» у Групі Б за першість доведеться поборотися з ФК «Зоря» (Бос), «Колос» (Виноградово) та «Динамо» (Олешки).

Найближчі матчі заплановані на 04 квітня 2021 року. «Інтер» змагатиметься о 12:00 год у с. Раденськ з «Сокіл» (Раденськ), а «Ніка» 0 12:00 год у с. Виноградово – з «Колос» (Виноградово).

Великокопанівська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН