Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Антоніна Чередник повернулася до виконання службових обов’язків

Звернення голова Білозерської ОТГ опублікувала у соціальних мережах.

Шановна громадо!
Я обрана вами і дякую вам за велику довіру, але деякі незадоволені вашим вибором і роблять все аби я не змогла працювати на розвиток нашої громади в повному обсязі.
Зараз для нашої громади дуже важкі часи , декілька депутатів Білозерської селищної ради думають тільки про свої особисті інтереси та вводять в оману всю громаду і весь колектив селищної ради. Всі заяви щодо заборони мені працювати та спілкування зі мною працівникам не відповідають дійсності.
Головну роль у всьому цьому безвладді, на мою думку, відіграє секретар селищної ради Козачек О.Д., яка на моє переконання була незаконно обрана із суттєвими порушеннями вимог чинного законодавства України та регламенту нашої ради.
На даний час я можу і хочу виконувати свої повноваження для ефективної роботи всіх установ і комунальних підприємств ,покращення соціально економічного розвитку нашої громади і маю право дистанційно працювати з визначенням мого робочого місця за домашньою адресою . Проводити прийом громадян та різні робочі наради, відповідно до Статуту та регламенту селищної ради, а також Закону Про місцеве самоврядування в Україні, але Козачек О.Д. відмовляється приймати документи від мого представника ( адвоката і довіреної особи) зберігає і ховає печатку для того щоб працівники не змогли завірити мій підпис печаткою та зареєструвати розпорядження голови. Забороняє колективу спілкуватись зі мною бо в неї і її спільників своя точка зору на всі Ухвали суду приймає позицію вигідно тільки їй.
Доводжу до вашого відома, що я не відстороненна від посади селищного голови , можу виконувати свої повноваження відповідно ст. 42 Закону Про місцеве самоврядування в Україні.
Великий інтерес у деяких депутатів викликає родзинка нашої громади агрофірма « совхоз Білозерський» , яку вони бачать і хочуть по своєму використовувати в особистих цілях, не зважаючи на думку спеціалістів та працівників цього підприємства. Ніхто не радиться з громадою та працівниками цього підприємства ,як вони бачать майбутнє своє і своїх дітей в нашій громаді в с. Дніпровське.

Сьогодні дзвонять мені депутати і говорять про те, що 26 березня 2021 року о 11.00 год. секретар ради скликає позачергову сесію із суттєвими порушеннями законодавства. Але тим, хто зацікавлений в проведенні сесії начхати на закон ,а саме головне на громаду і її думку. Їхнє першочергове завдання заволодіти агрофірмою «Білозерський» .

Шановні депутати хочу вам особисто кожному нагадати ,що нас разом з вами обирала громада наше населення ,яке налічує більше 22 тис. чоловік в 22 населених пунктах.

Ми кожен обіцяли, що будемо працювати спільно на розвиток всієї громади незалежно від партійності та округу в якому ви обирались. Так давайте разом рухатись вперед і виконувати свої обіцянки перед нашими виборцями. Думайте про водопостачання дороги ,ясел -садочки , освіту наших дітей ,медичну галузь та благоустрій наших сіл. Це головні питання для нашого населення. Давайте робити добрі справи і щоб вони не суперечили нашому законодавству, а не думайте за свої особисті інтереси.

Я впевненна, що якщо ми будемо разом , згуртуємось то нам, і працювати буде легко ,і проекти втілювати в життя ,і довіра від населення не зникне.
Слава нашій громаді . Слава Україні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН