Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Посли G7 підтримали ОП щодо неприпустимості вандалізму під час мирних акцій, – експерт

Посли G7 підтримали позицію Офісу Президента України щодо неприпустимості провокацій та вандалізму під час мирних акцій, яку до них доніс голова ОП Андрій Єрмак під час зустрічі у понеділок. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політолог Сергій Биков.

“Зеленський отримав від правоохоронців інформацію про те, що за провокаціями на Банковій стоять організації Порошенка. Президент вже доручив голові свого Офісу Єрмаку розібратися з провокаторами, які вандалізмом дискредитують мирні протести в Україні”, – розповів він.

Блогер додав, що голова ОП Андрій Єрмак пояснив все послам G7 під час нещодавньої зустрічі. “Паралельно з цим Єрмак на вчорашній зустрічі розповів все послам G7 – і про провокаторів, які під час акції на підтримку Стерненка били вікна та паплюжили стіни Офісу Президента, і про їхню причетність до Порошенка”, – зазначив експерт.

Биков також підкреслив, що справа вандалізму під стінами ОП не закінчиться тільки розмовами. “Розповідями справа не закінчилася – правоохоронці вже розслідують цю справу, а Єрмак за завданням Зеленського курує діалог з протестувальниками та розбирається в тому, хто спровокував конфлікт та радикалізував від початку мирну акцію”, – пояснив він.

Блогер також зазначив, що посли G7 повністю підтримали дії ОП. “Посли G7 такий розвиток подій схвалюють та підтримують ОП в тому, що мирні протести мають бути цивілізованими акціями, а не актами вандалізму. Єрмаку вдалося донести до Заходу, що радикалізація протесту була штучною та зробленою задля гарної картинки – в першу чергу, на телеканалах Порошенка”, – підкреслив політолог.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН