Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині учасники АТО можуть безкоштовно пройти психологічну реабілітацію

Управління праці та соціального захисту населення Великолепетиської районної державної адміністрації доводить до відома про можливість отримання психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції відповідно до бюджетної програми КПКВ 1501040 «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та членів їх сімей (при здійсненні заходів з психологічної реабілітації), членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, виготовлення для них бланків посвідчень та нагрудних знаків) (далі – бюджетна програми КПКВ 1501040) щодо психологічної реабілітації  повідомляємо наступне.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації учасників АТО необхідно письмово звертатися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або фактичного проживання (перебування). До звернення додається: копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни чи учасника війни; копія документа, що підтверджує безпосередню участь  особи в антитерористичній операції, забезпечення її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення. Під час подання копії посвідчення мати при собі оригінали для огляду. Послуги із психологічної реабілітації надаються учаснику АТО окремо або в комплексі з іншими оздоровчими, фізкультурно-спортивними, санаторно-курортними, медико-психологічними та соціальними послугами.

Учасникам АТО, які бажають пройти психологічну реабілітацію, звертатися до управління праці та  соціального захисту населення Великолепетиської РДА кабінет  № 10 або за телефоном  2 12 68.
Управління праці та соціального захисту населення.

Великолепетиський район

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН