Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройде будівельна виставка

У ККЗ Ювілейний з 8 по 10 квітня 2021 року відбудеться 22 галузева будівельна виставка «Будіндустрія 2021. Енергозбереження». Традиційний організатор заходу — Херсонський Виставковий центр «Експо- Центр».

На виставці будуть представленні пропозиції у різних сегментах ринку. На стендах учасників модна буде побачити матеріали та технології: вікна, двері, фасади, освітлення, будівельні та оздоблювальні матеріали, інженерні системи, тепло-, енерго-, водозабезпечення, котельне обладнання, енергоощадні технології, нові рішення для комунального господарства, доброустрою оселі та прилеглої території.
Учасники виставки завжди очікують появи нових споживачів і покупців, міцних взаємовигідних контактів, відвідувачі — нової інформації про товари, що допоможе оптимізувати робочий процес.
У рамках виставці пройде ділова програма — конференції та семінари, майстер-класи компаній-учасників. На відкритому майданчику виставці буде проходити демонстрація товарів експонентів.

Якщо ваше підприємство працює на будівельному ринку або займається сучасними енергоощадними технологіями, запрошуємо стати учасником виставки! Залиште нам контакти й ми з вами зв’яжемося.

Експо-центр

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН