Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництво Херсонської області ознайомилося з роботою агрофірми-радгоспу “Білозерський”

Голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир зустрівся з представниками колективу агрофірми-радгоспу “Білозерський” у своєму кабінеті, а згодом і сам побував в рамках ділового візиту на підприємстві, ознайомився з матеріально-технічною базою, оглянув сучасне обладнання, де зберігається та переробляється продукція, поспілкувався зі співробітниками.

На сьогодні агрофірма-радгосп є бюджетоутворюючим для Білозерської громади, для селища Дніпровське, яке є засновником цього комунального підприємства. Від його роботи залежить зайнятість більше 600 осіб, працюючих, їх родин, жителів населеного пункту.

“У садах вчасно розпочалася обрізка дерев, роботи в полі, внесення добрив та інше. Ми маємо більше 2400 га землі, виноградники , сади, тож нема часу чекати, треба працювати, якщо хочемо мати стабільну зарплату, сплачувати всі бюджетні платежі і думати про нові технології, – розповідає директор агрофірми-радгоспу “Білозерський” Олександр Ощипок.- Нам приємно, що Сергій Козир особисто відвідав підприємство, подивився, що воно працююче, є техніка, обладнання і бажання людей працювати. Просто працювати”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН