Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий комфортабельний автобус з’явився на маршруті Херсон-Білозерка

Нещодавно на маршруті Херсон-Білозерка з’явився новий комфортабельний автобус. Покращення умов проїзду швидко оцінили пасажири: «Цим рейсом сьогодні було дуже приємно їхати. І водій сама доброта, він дійсно на своєму місці», «Зручно, комфортно, дуже ввічливий і приємний водій», «І автобус новий, і водій найкращий!», «Приємно здивована. Хочеться звернутися до свого покоління, так званої «молоді» – не ламайте сидіння, не рвіть їх, не розмальовуйте, не знищуйте те, що вам дали. Хіба не приємно їхати у чистому і новому транспорті?»

Задоволені пасажири громадського транспорту – явище не дуже поширене, тож дійсно приємно читати позитивні відгуки людей. А ще нам стало дуже цікаво, хто ж той «найкращий водій». Знайомтесь – це Михайло Грода, мешкає у Білозерці, у «Херсонському АТП» працює третій рік.

Що стосується нового транспорту, це – автобус марки «Volvo» шведського виробництва на 80 місць, половина з яких – для сидіння. Підприємство ТОВ  «Херсонське АТП» придбало його майже рік тому. Але через жорсткі карантинні обмеження використання іномарки було не рентабельним, адже обслуговування і ремонт такого транспорту не з дешевих. Зрозуміло, що власники підприємства прагнуть не лише вкласти кошти, а й заробити. Чи виправдає сучасний автобус ці сподівання на маршруті Херсон-Білозерка, покаже час. До речі, автобус не новий, проте його стан – майже ідеальний. І це заслуга не лише попередніх власників, а й порядність самих пасажирів.Чіткого графіка руху комфортабельного автобуса поки що немає, проте пасажири сподіваються, що керівництво транспортного підприємства вирішить це питання найближчим часом.

“Придніпровська зірка”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН