Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині висунули нового кандидата в народні депутати

Про це розповіли користувачі соціальних мереж.

Вчора, 20 березня відбувся ІІ-й з”їзд партії Ігоря Колихаєва “Нам тут жити”. Згідно з порядком денним на зїзді підвели підсумки діяльності партії – про це інформував голова політпартії Геннадій Лагута. З-поміж іншого, зокрема зазначив, що представники партії на місцевих виборах вибороли впевнену перемогу: стали керівниками об’єднаних територіальних громад, депутатами місцевого самоврядування різних рівнів. Це дає впевненість, що в партії люди, які користуються авторитетом у громад. Геннадій Лагута проголосив завдання, які ставить перед собою партія, щоб не втратити довіру і розвивати громади.

З-поміж виступаючих були очільники громад, депутати обрані від політичної партії Ігоря Колихаєва “Нам тут жити”.
Перед делегатами з’їзду виступив лідер партії Ігор Колихаєв. Він прозвітував про свою діяльність депутата Верховної Ради. Головний меседж його, як народного депутата, а нині Херсонського міського голови – пріоритетний розвиток Херсонського регіону. А це можливо лише завдяки економічному зростанню області. Тож до Верховної Ради Ігорем Колихаєвим було підготовлено та подано три законопроекти, шо передбачають створення Вільної економічної зони у Херсонській області. Окрім цього підготовлено та подано пропозиції та проєкти постанов щодо розробки державної програми розвитку села та фермерських господарств, забезпечення робочими місцями мешканців, збереження безкоштовної освіти , зниження податкового навантаження на підприємства, що працюють в Херсонському регіоні та інше.
«Я хочу, щоб Херсон та область розвивалися. Наша команда готова працювати далі – працювати над тим, щоб Херсонщина набула статусу пріоритетного розвитку. Тому нам потрібно делегувати до Верховної Ради свого представника» – наголосив лідер партії «Нам тут жити» Ігор Колихаєв.
І запропонував висунути очільника політсили Геннадія ЛАГУТУ кандидатом в депутати Верховної Ради України по 184 виборчому територіальному округу на виборах, що мають відбутися у жовтні 2021 року.

З’їзд підтримав запропоновану кандидатуру. Геннадій Лагута з 2020 року очолює партію Ігоря Колихаєва “Нам тут жити”, наразі обраний заступником голови Херсонської обласної ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН