Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський освітній заклад входить до десятки кращих будівельних училищ України (фото)

Про це на фейсбуці повідомляє Вікторія Гавренкова, депутат Херсонської облради:

– Коли людина захоплюється своєю справою, тоді й результати її роботи вражають.
Днями відвідала ДНЗ “ВПУ 2 м.Херсона”, де учні здобувають професійно-технічну освіту. До речі, заклад входить у десятку кращих будівельних училищ України.
Перше, що впадає в око – це велика і охайна територія, світлі коридори із сучасним ремонтом і студенти, які на перерві в холі дивляться ролики про технологію укладання плитки.

Усі класні кабінети облаштовані безліччю стендів зі зразками матеріалів та видами інструментів, а кожен куточок продуманий до деталей і демонструє учням етапи виконання робіт. Закріпленні знання студенти відпрацьовують на практиці і завдячуючи цьому, у закладі сучасний ремонт. Більшість будівельних матеріалів заклад отримує від самих виробників, оскільки учні ДНЗ є переможцями обласних і всеукраїнських конкурсів із фахової майстерності.

Звичайно, це заслуга як директора Олександра Супруна, який вже багато років поспіль очолює даний заклад, так і педагогічного колективу.
Єдина проблема – стара покрівля, яка сильно протікає і замінити її своїми силами заклад не в змозі.
Впевнена, що це один із тих навчальних закладів нашої області, з яких потрібно брати приклад і в яких можна переймати досвід.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН