Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерській селищній раді новий секретар

Дев’ята сесія селищної ради восьмого скликання виявилася не менш емоційно напруженою, ніж попередні засідання. Робота депутатів цікавила громадських активістів, представників регіональних і місцевих ЗМІ. Однак потрапити до сесійної зали вдалося не всім бажаючим. Аби не допустити сутичок, правопорядок посилено контролювали поліцейські. Проте словесні конфлікти все ж таки виникали. До Білозерського відділення поліції надійшло декілька заяв від депутатів і громадських активістів.

Чому ця сесія викликала таку увагу з боку громадськості? Тому, що на ній вирішувалося питання про обрання нового секретаря, який виконуватиме обов’язки голови селищної ради. Напередодні засідання був оприлюднений проект рішення. У ньому йшлося про висунення на цю посаду кандидатури депутата від партії «Слуга народу» Олени Козачек.

На початку засідання, головуючою на якому обрали Наталію Осадчу, до сесійної зали зайшли адвокати Антоніни Чередник. Їхня поява була пов’язана зі зверненням Антоніни Іванівни щодо винесення на голосування ще однієї кандидатури на посаду секретаря – Ірини Козльонкової. Проте депутати не підтримали відповідну пропозицію.

За результатами таємного голосування 18 депутатів були «за», 3 – «проти», три бюлетеня виявилися зіпсованими. Олену Козачек оголосили новим секретарем селищної ради, після чого вона подякувала колегам за довіру. Олена Козачек пообіцяла дослідити питання, що потребують негайного реагування, зустрітися з представниками громади. «Будемо з ними спілкуватись і вирішувати проблеми, які є нагальними, створювати робочі групи і працювати по кожному питанню», – наголосила вона.

За матеріалами газети “Придніпровська зірка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН