Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулось офіційне представлення нового очільника Вознесенської райдержадміністрації

4 березня відбулося офіційне представлення голови Вознесенської райдержадміністрації Сергія Шурабури, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України від 26 лютого №124/2021-рп.

Представити району нового очільника прибув голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім.

У заході взяли участь керівництво міської ради, працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати обласної, районної ради, керівники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та ЗМІ.

Віталій Кім привітав Сергія Олеговича з призначенням, побажав йому успіхів, плідної роботи, мудрості і відповідальності у прийняття виважених рішень та поставлених задач на користь району.

Зі свого боку Сергій Шурабура подякував за довіру, у зв’язку із призначенням на посаду. «Попереду постає дуже непростий шлях, я намагатимусь виконувати ті цілі та завдання, які ставлять перед нами Президент України, голова Миколаївської ОДА. Маю надію на спільне вирішення першочергових проблем району разом з керівниками органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій», – сказав він.

Переходячи від офіційної частини Віталій Кім запропонував присутнім розповісти про нагальні проблемні питання, які потребують вирішення. Серед них, питання ремонту доріг в районі, виготовлення проектно-кошторисних документацій на об’єкти, які не реалізовуються, збереження та охорони лісових насаджень, системи зрошування ґрунтів, тощо.

Вознесенська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН