Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Веломарафон «Соколині перегони» відбувся на Вознесенщині

Свято видалося приємним, активним та азартним. Цієї суботи Вознесенщина стала центром активного велодозвілля.

15 травня на автошляхах Вознесенська, Прибужанівської і Бузької громад відгомоніли пристрасті веломарафону «Соколині перегони». Організатори допускали до нього всіх охочих, хто має велосипед і захисний шолом.

Велогонка для учасників стала традиційною, адже третій рік збирає велолюбителів з різних куточків України та із-за кордону.

Підготовка до проведення змагань проводилась тривалий час. Продумувалася кожна деталь, яка б не стала на заваді велоперегонів. Готувалася траса. Звістка про те, що планується крос-кантрі швидко облетіла велоспільноти. Бажання долучитися до перегонів виявили 226 велоспортсменів.

Всі учасники долали дистанцію 75 км. Перегони по пересіченій місцевості зі спусками, підйомами, швидкісними ділянками, що можуть містити, як природні, так і штучні перешкоди.

Тому траса була складна. Змагались не тільки на швидкість, а й в умінні безпечно долати складні відтинки маршруту.

Дали старт гонкам керівництво району та міста. Зокрема, голова райдержадміністрації Сергій Шурабура голова районної ради Спартак Гукасян, міський голова Євген Величко. Гостей зібралося чимало. Серед них народний депутат України Артем Чорноморов, який також долучився до гонки, привітавши та висловивши своє захоплення, тим що на велогонку зібралася велика кількість любителів спорту, активного відпочинку.

“Всім відомо, що велоспорт вимагає не тільки фізичної підготовки, а й максимальної зібраності, витримки. Маршрут марафону не з легких, але думаю, що це загартує кожного учасника перегонів і всі підуть з «Соколиних перегонів» переможцями. Бажаю всім удачі не тільки на сьогоднішніх змаганнях, а й у житті, – наголосив нардеп до учасників веломарафону.

Поєднували всіх спільні емоції та жага до перемоги, перш за все, над собою. Цьому сприяли прекрасна погода, мальовнича природа і, звичайно ж, підтримка вболівальників. На трасі велася боротьба, разом з тим, кожен відчував дружнє плече та загальний командний дух.

Проте головною метою було популяризувати велоспорт і здоровий спосіб життя. Незалежно від результатів, всі велоспортсмени довели, що можуть йти до мети. Але все ж, змагання є змагання і на п’єдестал ставали ті, хто показав найкращий результат.

Переможці отримували заслужені винагороди та подарунки.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН