Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стартував другий сезон проєкту «Гордість Херсонщини» (відео)

Це проєкт, завдяки якому городяни та жителі області мають змогу ближче познайомитися з людьми, які творять сьогодення української культури на Херсонщині.

Цього разу відбулась зустріч з засновниками цілої низки конкурсів і фестивалів, захисниками української культури на Херсонщині, заслуженими працівниками культури України Ігорем та Наталією Мазур.

Цього дня вони зачаровували всіх своєю грою на українських сопілці та бандурі. А пісні у виконанні Ігора Романовича та Наталії Петрівни Мазур, які є основою унікального музично-вокального дуету «Гармонія», викликали у глядачів шквал позитивних емоцій, тому від вдячних слухачів отримали у відповідь гучні оплески та вигуки «Браво!».

Вихованці заслуженого працівника культури України Наталії Мазур – ансамбль бандуристів Херсонського фахового коледжу музичного мистецтва підготували для такої події в’язанку українських народних пісень та виконали музичну композицію «Козак», авторами якої є учасники гурту “B&B Project” Тетяна Мазур та Сергій Шамрій.

Заступник директора обласної книгозбірні Галина Шендерук по завершенню концертної програми подякувала винуватцям заходу, родині Мазурів, і побажала їм многії літа і нових творчих звершень в Україні та в країнах Європи, куди неоднаразово їх вже запрошували і стоячи аплодували за бельканто українського походження.

Детальніше дивіться у відео.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН