Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На сесії херсонські депутати прийняли нову структуру виконавчих органів

Про це на фейсбуці пише Сергій Бєлобров, депутат Херсонської міської ради:

– Майже 6 годин, 68 питань та екшн на подвір’ї – це V сесія Херсонської міської ради.
Прийняли нову структуру виконавчих органів. З’являється шанс побудувати інституції, що будуть виконувати важливі і актуальні функції: розвиток туризму, просування міста, залучення інвестицій, співпраця з міжнародними фондами та залучення грантів, розвиток підприємництва тощо. Відкриваються вакансії, так що кому цікаво попрацювати в команді Ігор Колихаєв – подавайтесь на конкурси.

Підтримали подані міським головою кандидатури на заступників та старост, затвердили програми «Молодь Херсона», програму із запобігання та протидії домашньому насильству, створили тимчасову комісію з вивчення питання законності діяльності приватних підприємств на території міського сміттєзвалища та багато іншого.

Що засмучує, так це неоднократні спроби депутатів порушувати регламент, внести «з голосу» пропозиції або навіть окремі рішення, які не пройшли обговорення в постійних депутатських комісіях. Уявіть, що вам потрібно негайно прийняти рішення, а ти зовсім не розумієш про ще йде мова… Ще раз наголошую, що не буду голосувати проти совісті або не вивчивши питання. Хочеться, щоб ця каденція була принциповою та діяла за правилами, єдиними для всіх! Працюємо далі!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН