Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачів херсонського вишу відзначили почесними нагородами (фото)

22 лютого на початку засідання Вченої ради відзначили почесними нагородами представників професорсько-викладацького складу та структурних підрозділів Херсонського державного університету.

Почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» вручили завідувачу кафедри ботаніки, доктору біологічних наук, професору Івану Мойсієнко.

Нагрудні знаки отримали: деканеса факультету комп’ютерних наук, фізики та математики Тетяна Гончаренко та в.о.проректорки з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’я Мальчикова.

Вперше в історії університету іменний фірмовий годинник Херсонського державного університету вручили гарантці освітньої програми «Філологія. Прикладна лінгвістика», що має найкращий результат з акредитації національного агентства із забезпечення якості освіти, доцентці кафедри англійської філології та прикладної лінгвістики Яні Просянніковій.

Також вперше в історії університету науковий ступінь докторів філософії здобули троє викладачів ХДУ: викладачка кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти Ольга Смутченко; заступник голови Наукового товариства факультету біології, географії та екології Валерій Дармостук; асистентка кафедри загальної та соціальної психології Вікторія Мойсеєнко.

Нагороди про присвоєння вченого звання професора, наукового ступеня доктора наук, вченого звання доцента отримали й інші члени колективу Херсонського державного університету.

Пресцентр ХДУ 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН