Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліцейські затримали серійного крадія з магазинів

У Херсоні поліцейські затримали зловмисника, причетного щонайменше до 30 крадіжок з магазинів. Загальні збитки від злочинної діяльності крадія становлять близько 50 тисяч гривень. Сьогодні зловмиснику суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Останні два місяці в Херсоні почастішали однотипні крадіжки з магазинів. У всіх випадках просліджувався один почерк зловмисника – вночі він розбивав вікно або скляні двері в магазині, пролазив в приміщення, забирав гроші з каси і швидко тікав. Керівництвом Херсонського районного управління поліції було прийняте рішення посилити патрулювання міста у нічний час. В ході одного з таких нічних рейдів оперативники і затримали зловмисника «на гарячому», коли той вилазив через вікно продовольчого магазину після чергової крадіжки. Здобиччю зловмисника стали гроші в сумі тисячі гривень, поцуплені з каси.

Затриманим виявився 20-річний херсонець. Хлопець вже був судимий за майнові злочини. Наразі зловмисника підозрюють в причетності до близько 30 крадіжок з магазинів на території мікрорайонів «ХБК» та «Таврійський».

За словами начальника Херсонського районного управління поліції Олександра Говоруна, підозрюваний був затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі йому повідомили про підозру в скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 «Крадіжка». Сьогодні затриманому був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 60 тисяч гривень. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН