Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відновлено реалізацію проєкту будівництва автомобільної дороги в обхід селища Сухий Лиман

Відновлено реалізацію важливого інфраструктурного проєкту Одещини — будівництво автомобільної дороги в обхід селища Сухий Лиман.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Одеській області

Будівельно-монтажні роботи на об’єкті будівництва обходу с.Сухий Лиман були розпочаті ще у 2007 році, але у 2020 році за відсутності належного фінансування роботи зупинили.

Для реалізації проєкту першочерго необхідно вирішити питання відчуження земельних ділянок у державну власність та виконати коригування робочого проєкту, який був розроблений ще у 2007 році.

Зазначена автомобільна дорога з’єднає автомобільні дороги державного значення М-28 Одеса – Южний (обхід м. Одеси) та М-27 Одеса – Чорноморськ. У місці пересічення (км 12+350) заплановано будівництво транспортної розв’язки.

Важливість будівництва автомобільної дороги «Обхід с.Сухий Лиман» обумовлена в першу чергу тим, що на теперішній час існуюча автомобільна дорога Т-16-09 /Н-33/ Сухий Лиман /М-27/ проходить по великому населеному пункту с.Сухий Лиман в зоні громадської та житлової забудови. З кожним роком інтенсивність транспортного руху збільшується – це призводить до аварійних ситуацій, адже існуюча дорога не відповідає затребуваним параметрам та має пересічення з залізницею у двох місцях.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН