Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші відбувся День відкритих дверей (фото)

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Більше 300-т випускників шкіл Херсона та області, студенти Генічеського фахового коледжу відвідали у суботу, 20 лютого, наш університет під час Дня відкритих дверей.

Вірно кажуть, що краще один раз побачити, ніж сто раз почути. Навіть через відеокадри неможливо детально розповісти про анатомічний стіл високої роздільної здатності медичного факультету, як дистанційно зрозуміти, що таке робототехніка і до чого тут фізика, чи як інтерактивна підлога може бути використана під час інклюзивного навчання. Це дійсно треба бачити на власні очі. Ми сьогодні надали таку можливість, організувавши екскурсії факультетами.

Вразили відгуки, сподіваюсь, наших майбутніх студентів про суперсучасні бібліотеку та коворкінг, про обладнання лабораторій.
Мама випускниці, яка сама навчалася у нашому університеті, з великою зацікавленістю роздивлялася навколо. Каже, що багато змін, вони їй подобаються.

Так, ми дійсно приділяємо багато уваги змінам, маємо Стратегію розвитку університету. Майже щодня робимо чи відкриваємо щось нове. Ми сприймаємо університет як корпорацію з обслуговування освітніх потреб студентів, робимо все, щоб бути кращими за усіма напрямками – викладацький склад, наукова діяльність, освітня інфраструктура, новітні технології.

Особисто для мене важливо, що така велика кількість випускників та батьків у свій вихідний приділили час вибору майбутнього шляху розвитку і пов’язують його саме з нашим університетом. Гарантую, що ХДУ – це успішне майбутнє!
P.S. Наступний День відкритих дверей 27-е лютого субота! Чекаємо на всіх бажаючих.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН