Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області незабаром розпочнеться реконструкція будівлі спеціалізованої загальноосвітньої школи за гроші Європейського інвестиційного банку

Останній крок перед стартом  будівельних робіт спеціалізованої ЗОШ – отримано довгоочікувану візу «Без заперечень» від Європейського інвестиційного банку. Тепер всі підписані договори вважаються чинними і можна вступати в активну фазу реалізації проекту.

Нагадуємо, Гуляйпільська ОТГ єдина серед громад Запорізької області, яка у 2019 році пройшла конкурсний відбір в рамках 3 пулу Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, яка впроваджується за підтримки Європейського інвестиційного банку.
Масштабний проект реконструкції будівлі спеціалізованої загальноосвітньої школи включено до переліку об’єктів, на які спрямовується субвенція з державного бюджету, сформована за рахунок коштів Євросоюзу.

На сьогодні завершено тендерні закупівлі, підписано договір підряду та договір технічного нагляду.

Проектом передбачається виконання повного комплексу заходів з термомодернізації будівлі школи (утеплення стін і покрівлі, заміна віконних та дверних прорізів), покращення теплотехнічних показників огороджувальних конструкцій, підвищення ефективності роботи систем теплопостачання та вентиляції, пожежної безпеки, забезпечення доступності на всі три поверхи маломобільних груп населення, створення нового освітнього середовища.

Все це, а також креативний вигляд фасадів у сучасній стилістиці, благоустрій з осучасненими елементами вуличного декору, озеленення території та сучасні ландшафтні рішення, створять якісно нове, зручне і безпечне освітнє середовище.

Гуляйпільська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН